top of page

Over ons

Gekwalificeerde, betrokken en open professionals die voor u klaarstaan

Wij werken en begeleiden vanuit een overtuigde visie. Deze visie is voor ons de leidraad in ons omgaan. Ze steunt op drie waarden.

Wij vinden kwaliteit van ons werk belangrijk. Als lic. klin. psycholoog  hebben wij de verantwoordelijkheid om patiënten op de juiste manier te helpen. Een advies dient gefundeerd te zijn op psychologische kennis. De kwaliteit bestaat erin dat de interventies naast hun directe toepasbaarheid, wetenschappelijke evidentie hebben.

Openheid  betekent dat wij onbevoordeeld luisteren. Er is respect voor wat iedereen doet en laat. Mensen kunnen zichzelf zijn. Daarnaast is openheid de veelheid aan ideeën die wij hebben in de behandeling. Dit is één van de sterke persoonskenmerken die wij hebben.

Betrokkenheid bij de patiënten is van cruciaal belang. Wij helpen iedereen en doen dit met een hart. Onze empathie is sterk ontwikkeld. Onze "echte" interventies zijn er op gericht patiënten te helpen.
 

321314-53768792_l__origineel-16790.w1900

Welke mensen met problemen komen in psychotherapie?

186759-personality.jpg

Van al onze aanmeldingen in 2018 heeft 35%  een depressie, 13% heeft een afhankelijkheidsproblematiek, 13% heeft levensvragen, 8% doet een rookstop, 8% heeft een psychose, 8% heeft een rouwproblematiek, 8% heeft angsstoornissen en 3% heeft nah. Deze cijfers liggen in lijn met de cijfers die in 2017 gegeven werden door het CGGZ Eclipse in Gent.

sites links.jpg

Hier vindt u links van nuttige sites?

bottom of page