top of page

Aangeboden diensten

Wij helpen u bij iedere stap

321349-113088999_s_original-d3d94.jpg

relatietherapie

Wij begeleiden u bij relationele ontevredenheid naar een relatie waarin verschillende rollen kunnen vervuld worden. We groeien naar de verschillende beelden: partner, ouder, vriend, ... .
Een relatie loopt niet altijd van een leien dak. Interne en externe factoren veroorzaken relatieontevredenheid. In therapie wordt het engagement gevraagd om te werken aan de relatie.

321338-61356416_s_small_origineel-6512b.

Individuele begeleiding

Klachten die het leven bemoeilijken worden door ons met een hart behandeld. Het welzijn wordt bevorderd. We begeleiden patiënten bij elke stap en implementeren allerlei methodes om hen een nieuwe houding aan te leren om moeilijke zaken met meer vertrouwen tegemoet te treden.

180582-man_breekt_sigaret.jpg

Rookstopbegeleiding

Begeleiding bij stoppen met roken geeft u een gerust gevoel. We reduceren de onaangename momenten en geven u moed om te stoppen op lange termijn.

Met rookstopbegeleiding heeft u vier maal meer kans om te stoppen met roken!

In de begeleiding bieden we technieken aan die het stoppen met roken draaglijker maken.

186734-redeneer_test.jpg

Testing

Wij onderzoeken op eigen vraag of op vraag van de doorverwijzer. Wij beschikken over heel wat expertise en kunnen een waaier aan onderzoeken doen: neuropsychologische onderzoek, intelligentieonderzoek, psychologische screening, suïcidetaxatie, persoonlijkheidsonderzoek, aandacht en concentratie-onderzoek.

Het merendeel aan onderzoeken doen we om diagnoses te bevestigen.

bottom of page