psycholoog gent
Ons Team
Met ons team staan wij klaar om te helpen. Wij werken samen om betere begeleidingen en testafnames te kunnen doen. Wij zijn niet enkel collega's, wij houden ook babbels op de gang. 

image-179707-Annelies_Vekeman.png
Annelies Vekeman Psycholoog volwassenen
Zij werkte als psychologe in het Medisch Sociaal Opvangcentrum te Gent. Momenteel werkt zij als afdelingspsycholoog in een psychiatrisch ziekenhuis (OLV Brugge) op een opname – en behandelafdeling voor mensen met een verslavingsproblematiek. Naast de psychotherapeutische begeleiding van patiënten staat zij ook in voor de coaching van de therapeuten van de afdeling.
Annelies volgde tevens een opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Universiteit Antwerpen. Deze psychotherapie opleiding leunt aan bij haar manier van werken, namelijk het steeds afstemmen van de therapie naar jouw persoonlijk verhaal en jouw moeilijkheden. 
Mensen kunnen bij haar terecht voor
  • Levensvragen.
  • Traumaverwerking
  • Werkproblemen
  • Emotionele problemen
  • Verslavingsproblematiek
  • Rouwverwerking
  • Doelgroep: volwassenen en jongvolwassenen.
Telefoonnummer: 09 233 70 65
image-179708-frederik_fontijn_zuid.png
Frederik Kochuyt Psycholoog
Hij behandelt klachten en vragen over aandoeningen. De wijze waarop hij werkt is cognitief gedragsmatig. In het verleden werkte hij op de acute dienst van het ziekenhuis AZ Alma Eeklo en was hij freelance werker voor gezondheidspreventieprojecten. Naast therapeutische begeleidingen stond hij ook in voor coaching van therapeuten in preventieprojecten.

Doelgroep: mensen met angstproblemen, stemmingsstoornissen, burnout, ontspanningsproblemen (mindfulness), verslaving, trauma's, suïcidegedachten- en/of plannen, psychische kwelling en mensen bij wie een vermoeden is van dementie.

Methoden: gesprekstherapie en testing

Testing: voor intelligentie, ADHD, psychiatrische diagnostiek en neuropsychologisch bilan.

Contact: 0486/44.07.09 (evt. boodschap laten op de voicemail).

Email: Frederik.kochuyt@hotmail.com

Nicolas Rouselle Psycholoog

Hij heeft een master klinische psychologie en heeft ervaring binnen de tweedelijnszorg,waar hij psycholoog is over afdelingen heen. 

Doelgroep: Angst- en stemmingsstoornissen, lichte en matige psychische problemen.

Methode: Gesprekstherapie

Contact: 09/233.70.65

image-placeholder.png
Sylvie Cuvelier Psycholoog

Zij heeft een master klinische psychologie en heeft ervaring binnen de tweedelijnszorg,waar zij afdelingspsycholoog is met mensen met een algemene pychische problematiek. 

Doelgroep: Angst- en stemmingsstoornissen, lichte en matige psychische problemen.

Methode: Gesprekstherapie

Contact: 09/233.70.65

psychotherapie gent